Ne-am propus să aducem pe mesele fiecăruia un strop de Bucovina.
Fiecare borcănaș a fost creat cu drag și atenție, din fructe de pădure și din fructe de la producători locali.
Gemul de caise poate fi mâncat ca atare pe o felie de pâine de casă unsă cu unt sau poate fi folosit în diverse rețete. Pe blog vă propunem o rețetă de mere coapte în foietaj cu gem de caise.
Gem de caise realizat din fructe românești, cu un gust dulce-acrișor căruia cu greu îi reziști. Se simte parfumul caiselor de cum deschizi borcanul. Gemul de caise este fabricat artizanal, de gospodine din Bucovina, cu peste 15 ani experiență în prepararea acestei rețete. Are la bază o rețetă tradițională, culeasă din folclorul local. Nu conține aditivi, coloranți sau conservanți. Conținut scăzut de zahăr.
Este un produs versatil, răcoritor, care poate fi consumat într-o varietate de forme. De la gem de caise tartinabil pe o felie de pâine prăjită cu unt, până la mere coapte în foietaj cu gem.
Ingrediente: caise, zahăr Gramaj: 300g Pretul afisat conține TVA.
Factori nutritivi Porție: 100g Valori per porție: Calorii 192.8, Total grăsimi 0.4g, Zahăr 47.3g, Proteine 1.4g Valorile zilnice se bazează pe o dietă cu 2000 de calorii.
A se păstra la loc răcoros, ferit de umezeală și de razele directe ale soarelui. Recomandăm păstrarea produselor în frigider, acolo unde le sunt asigurate toate condițiile necesare de păstrare.
Produs realizat cu fructe românești, de la producătorii locali, în inima Bucovinei.
Borcanele pot diferi ca formă, însă conținutul și cantitatea nu sunt sub nicio formă afectate.
Preferatul meu! Este delicios! Poate fi savurat ca atare, in loc de desert sau in alte combinatii (gris cu lapte, pe paine etc)
Trebuie incercat neaparat! :)
Dinu,
Un gem genial! Este total diferit si mult mai gustos fata de altele "din comert"!
RaspundeA fost util acest review?
1 persoana a considerat acest review util!