Livrare

Livrarea produselor

 

Livrarea produselor se face prin curieri specializati (Fan Courier, DPD)..

Transportul este gratuit pentru comenzile care depasesc valoarea de 200 lei.

Sub 200 lei pretul transportului pentru un colet este de 19 lei in localitatile cu acoperire ale curierilor. Pentru localitatile in care curierii nu au punct de lucru costul transportului se va comunica catre client telefonic sau prin e-mail.

 

Termen de livrare

 

Pentru produsele aflate in stoc termenul de livrare este de 1-3 zile, de la data primirii emailului de confirmare cu finalizarea comenzii.

Te rugam sa ne contactezi telefonic in cazul in care coletul intarzie peste aceste termene! 

Livrarea produselor comandate se va face doar in Romania, prin curier, de luni pana vineri, cu exceptia zilelor de sarbatoare legala.

Livrarea produselor se va face la domiciliul, sediul sau adresa indicata de client.

 

Costurile de livrare sunt urmatoarele:

  • 19 lei pentru comenzile sub 200 lei (in cazul in care nu sunt km suplimentari)
  • GRATUIT pentru comenzile peste 200 lei (in cazul in care nu sunt km suplimentari)

 

Produsele comandate si livrate nu pot fi returnate. 

Cu titlu de exceptie, produsele comandate si livrate pot fi returnate in situatia in care acestea au fost livrate desigilate, nu respecta standardele de calitate, sau daca dintr-o eroare au fost livrate alte produse decat cele comandate. In acest caz produsele pot fi returnate pe cheltuiala Bacaniei Bucovinei, in termen de 14 zile de la data livrarii acestora.

 

Dovada neconformitatii Bunului livrat se face prin transmiterea unor poze pe adresa de email poftabuna@bacaniabucovinei.ro.

 

Atentie! 

La primirea coletelor este obligatorie verificarea acestora in caz de deteriorare. Curierul este obligat la randul lui sa faca un proces verbal de constatare a deteriorarii pentru a putea inlocui eventualele produse deteriorate.