Stim ca timpul este pretios, de aceea am alcatuit un set de raspunsuri, la cele mai comune intrebari pe care le primim. Pe masura ce vom sesiza si alte intrbari adresate frecvent, vom actualiza aceasta lista.

Acestea sunt cele mai comune intrebari pe care le primim despre Bacania Bucovinei. Daca nu ai gasit raspunsul pe care il cauti in lista de mai jos, scrie-ne un mesaj si raspundem in cel mai scurt timp.

Intrebari adresate frecvent - Clienti

Se poate plasa o comanda telefonic ?

Da, puteti face o comanda telefonic, la nr. de telefon afisat pe pagina de ``Contact``!

Se poate ridica comanda direct de la sediu?

Acest lucru nu este posibil. Sediul nostru este exclusiv spatiu de productie. Livrarea se face doar prin curier, sau de catre unul dintre angajatii firmei, pentru orasele Bucuresti/Ilfov si jud. Suceava.

Exista prag minim pentru comanda?

Deoarece dorim ca toata lumea aa se poata bucura de produsele noastre, nu avem un prag minim de comanda. Totusi, pentru a merita sa platiti costul transportului, va recomandam ca comanda minima sa fie de minim 4 borcane.

Intrebari adresate frecvent - Parteneri

Furnizati produse pentru restaurante si firme de catering?

Da, avem parteneri persoane juridice. Produsele noastre se vand si angro.

Aveti o retea de distributie?

In acest moment vindem exclusiv online si la targuri de profil, dar suntem in cautare de parteneri de distributie. Daca sunteti interesati de o colaborare, lasati-ne un email.

Se pot testa produsele?

Daca sunteti interesati de produsele noastre, putem sa va trimitem, la alegere, 3 borcane, fiecare cu cate un sortiment la alegere.

Se pot face precomenzi?

Deoarece produsele noastre sunt facute in special din fructe si ciuperci de padure, care se gasesc in cantitati limitate, pentru a fi siguri ca veti primi comanda dorita, va recomandam sa ne contactati pentru o precomanda.

Contacteaza-ne

    Bacania Bucovinei